13+groep

Speciaal voor deelnemers van 13 jaar en ouder heeft Stichting Meedoen Nuenen een 13+groep. Als 13+er mag je zelf – onder begeleiding – meedenken over de invulling van het programma. Voorbeelden van activiteiten zijn bioscoopbezoek, een escape room, bowlen of gewoon een gezellig etentje of game-avondje.

Kijk in de Agenda welke activiteiten er de komende tijd gepland staan voor de 13+groep. In de Nieuwsrubriek kun je de verslagen lezen van de activiteiten die er al zijn geweest, dan krijg je een idee van wat we zoal doen.

Heb je interesse? Of wil je meer informatie? Vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar meedoennuenen@gmail.com. Dan nemen wij contact met je op.

Maatregelen Corona

Gelukkig hebben de nieuwe maatregelen geen grote invloed op onze live activiteit tot dusver en kan deze activiteit doorgang krijgen zoals we deze hebben gepland.

Wel vragen wij dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en thuisblijft of test bij klachten wanneer je wilt deelnemen. Afstand houden is geen verplichting, maar wel een advies. Wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden.

Drinken zal in blikjes of flesjes worden aangeboden en versnaperingen zijn verpakt of worden per persoon uitgedeeld.  Het enige wat er voor nu veranderd is, is dat onze deelnemers van 18 jaar en ouder bij binnenkomst een QR-code moeten laten zien. Dit geldt overigens ook voor onze vrijwilligers. In de hoop jullie voldoende te hebben geïnformeerd.