Sponsors

Stichting Meedoen kan niet zonder sponsors. Zo heeft de gemeente Nuenen ons gesteund met onder meer een opstartsubsidie en heeft StarFoto voor ons belangeloos een spandoek van 2 bij 1 meter gemaakt (zie onderstaande foto). Wil je Stichting Meedoen ook steunen, neem dan via het contactformulier contact met ons op.

2016-05-17 meedoen-bijeenkomst-02

Op zaterdag 25 november jl. hebben we gezellig verse pepernoten gebakken bij Jan Linders in Nuenen.
Eerst hebben we zelf het deeg voor de pepernoten gemaakt, daarna bolletjes gedraaid en toen gingen ze in de oven. We hebben in totaal 5 platen vol pepernoten gemaakt. Nadat ze waren afgekoeld hebben we ze in zakjes van 100 gram verdeeld. En ze waren zo lekker, dat we alle zakjes hadden verkocht!
En natuurlijk hebben we er zelf ook af en toe één geproefd. Bedankt Jan Linders voor deze leuke ochtend.
z-pepernoten bakken J. Linders

Jan Linders overhandigt mooi bedrag aan Stichting Meedoen Nuenen
Op 14 juli jl. mochten wij het eerste deel van de opbrengst van dit jaar van het Jan Linders Fonds in ontvangst nemen. Dit was een mooi bedrag van € 563,=, hetgeen onder andere bij elkaar is verdiend door de verkoop van de door de deelnemers versierde paaseieren, de verkoop van aardbeien en door de deelnemers zelf gemaakte vruchtensapjes en de opbrengst van een week statiegeld van lege flessen. Stichting Meedoen Nuenen bedankt Jan Linders alvast voor dit mooie bedrag. In de loop van dit jaar hopen we nog meer geld bij elkaar te sprokkelen door o.a. de verkoop van pepernoten en de opbrengst van de kledingcontainer.

Sponsoring van de Aardappeleters Nuenen
IMGP5956 (Small)

Op zaterdag 24 juni werden deelnemers en vrijwilligers van stichting Meedoen Nuenen blij verrast tijdens de terugkomviering voor eerste communicanten in de H. Clemenskerk in Gerwen. Monique Veugelers, voorzitter van de stichting, mocht een cheque in ontvangst nemen met daarop een geweldig mooi bedrag dat bijeen gespaard is tijdens verschillende collectes en de verkoop van door communicanten gemaakte paasknutsels.
Daarnaast kreeg de stichting een aantal manden overhandigd vol met cadeautjes van de communicanten en hun ouders die gebruikt kunnen worden tijdens de activiteiten van de stichting. Ontroerd kon Monique Veugelers mededelen dat een deel van de opbrengst besteed zal worden aan een speciale familievoorstelling voor de deelnemers van Meedoen in Het Klooster in december van dit jaar. Hierbij zullen ook alle communicanten en hun familieleden uitgenodigd worden.
Stichting Meedoen Nuenen bedankt alle communicanten en hun ouders en alle andere mensen die een bijdrage hebben gegeven voor hun warme, gulle gebaar!
z-communicanten

Na afloop van de sponsorloop op De Crijnsschool in het kader van de Koningsspelen op 21 april, kreeg stichting Meedoen Nuenen een cheque overhandigd met daarop een geweldig mooi bedrag! Wat hebben alle kinderen hard gerend! Met dit bedrag kan de stichting hele mooie activiteiten organiseren. Heel erg bedankt Crijnsschool voor jullie fantastische inzet!
z-donatieCrijns2

Stichting Meedoen Nuenen verkoopt eieren bij Jan Linders
Op zaterdag 15 april hebben enkele kinderen van stichting Meedoen Nuenen gezellig in de winkel van Jan Linders eieren beschilderd en versierd. Ze hebben circa 200 eieren versierd en deze werden daarna in de winkel verkocht. Ook mochten enkele kinderen de eieren zelf door de microfoon aanprijzen.
Ook kregen we nog wat lekkers en iets te drinken namens Jan Linders aangeboden. Het was weer een erg leuke activiteit, waarvan de kinderen hebben genoten. De opbrengst van de eieren komt ten goede aan Stichting Meedoen Nuenen. Er zijn nog enkele doosjes te koop, dus ga snel naar Jan Linders om onze stichting te steunen. Wij willen Jan Linders bedanken voor de gastvrijheid en wij komen graag nog eens terug.

De Ronde Tafel – cheque met de opbrengst van de georganiseerde pubquiz ter waarde van € 1.650,=

Stichting Oud Prinsen Goede Doelen – cheque ter waarde van € 500,= (deel v.d. opbrengst van de exploitatie van de ijsbaan)
groepsfoto oud prinsen cheque