Verslag 16+ avond – 25 maart 2024

16+ AVOND
MAANDAG 25 MAART 2024

Vanavond kwamen we weer samen tijdens onze gezellige 16+ avond. Eerst deelde we enkele agenda punten. Daarna schonken we wat te drinken in. Ondertussen deelde we enkele mooie momenten van de afgelopen tijd. Er is heel hard gewerkt door verschillende deelnemers, maar er zijn ook heel veel leuke uitstapjes gemaakt. Naar musical , concert en zelfs Euro Disney. Mooi om te zien dat iedereen zich steeds vrijer voelt om dingen/ momenten met elkaar te delen.

Na het kringgesprek gingen we met elkaar verschillende sleutelhangers en kaarten inpakken voor de verkoop tijdens Koningsdag. Wat hebben wij een mooie samenwerking gezien. Zo maakte een deelnemer de zakjes open, andere pakte de cadeautjes in, weer andere deelnemers plakten er een gezellige sticker op en als laatste kwam er een stickertje met een prijsje op. Binnen mum van tijd was alles ingepakt. Wat een teamwork, super!

Er was zelfs nog wat tijd over voor een extra rondje drinken. De volgende 16+ avond staat alweer gepland. Deze zal maandag 15 april plaatsvinden. Deze avond gaan we de laatste projectjes maken zodat we zaterdag 27 april een goed gevulde kraam hebben voor de verkoop!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.