Verslag 16+ avond – 4 maart 2024

16+ AVOND
MAANDAG 4 MAART 2024

Wat hebben we weer een fijne avond achter de rug. We kregen vanavond bezoek van Erika. Erika wil in april een feest geven ter ere van haar 12,5 jaar huwelijk.  Erika, haar man en kinderen denken erover om i.p.v  cadeaus een donatie voor onze stichting te vragen. Een super mooi gebaar waar wij natuurlijk heel erg blij mee zijn! Om een indruk te krijgen wat wij zoal doen, kwam Erika een kijkje nemen. Mooi om te zien hoe iedereen haar heeft verwelkomd en zich open heeft gesteld. Heel mooi!Het kringgesprek vond vanavond in 2 groepen plaats. Na zo’n 15 minuten kwamen we weer samen. We schonken lekker wat te drinken in. Ook werden we getrakteerd op lekkere koeken van een deelnemer die jarig was geweest.

Daarna kwamen de eerste knutselprojecten op tafel die als voorbeeld zijn gemaakt waar we samen mee verder kunnen. Enthousiast werden er door verschillende deelnemers nog een aantal leuke ideeën geopperd die we in de kraam kunnen gaan verkopen tijdens de Koningsmarkt. Sommige deelnemers gaan thuis aan de slag. Super leuk!

Vanavond hebben we met zijn allen een aantal kaarten gemaakt met knoopjes. Er is goed samengewerkt. En wat een leuke resultaten!

Het was een mooie avond, dank jullie wel allemaal. 25 maart staat de volgende 16+ avond op de agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.