Verslag 16+ avond – 19 februari 2024

16+ AVOND
MAANDAG 19 FEBRUARI 2024

Wat hebben we een heerlijke avond achter de rug. We hadden maar liefst 4 deelnemers in ons midden die afgelopen week of deze week jarig zijn. Dus we begonnen met het vieren van een klein feestje. We zongen voor de jarige en een van onze deelnemers  had een heerlijke taart gemaakt om hen te verrassen en wat was het lekker!Onder het genot van een stukje taart en wat drinken namen we gezellig de komende activiteiten door. Daarna maakten we samen plannen voor Koningsdag. De kraam hebben we gehuurd, nu moeten we hem gaan vullen. Wat ontzettend leuk hoe enthousiast iedereen mee doet met het bedenken van allerlei ideetjes. Het gaat vast een groot succes worden want aan het enthousiasme van onze deelnemers zal het niet liggen.

We sloten deze gezellige avond af met de kring waarin iedereen de ruimte kreeg om zijn/ haar verhaal te delen. Er is Carnaval gevierd, er zijn uitstapjes en verjaardagen gevierd. Gezellig dat wij een kijkje in jullie vakantie hebben gekregen.

De avond is voorbij gevlogen. De volgende 16+ avond staat gepland op maandag 4 maart. Dank jullie wel allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.