Verslag 16+ avond – 29 januari 2024

MAANDAG 29 JANUARI 2024
16+ AVOND

Vanavond stond er weer een hele gezellige 16+ avond op het programma. 1 voor 1 druppelde de deelnemers gezellig binnen. De chips en drankjes stonden al klaar! Omdat we vanavond een nieuwe deelneemster in ons midden hadden, heeft iedereen zich eerst even voorgesteld.

Daarna keken we  vooruit naar de activiteiten die komen gaan. Maar ook hebben we een plan gedropt om te kijken hoe onze deelnemers mee kunnen gaan helpen om geld te gaan inzamelen voor een weekendje weg, want daar heeft iedereen wel heel veel zin in! Super leuk om te zien dat iedereen bereid is op welke manier dan ook mee te denken hoe we dit met zijn allen kunnen gaan realiseren. Tijdens de volgende 16+ avond gaan we ideeën verzamelen en daar een plan op uit zetten.

Omdat er in korte tijd 2 nieuwe deelnemers zijn aangesloten, hebben we vanavond de KLETSPOT meegenomen om samen mooie gesprekken te voeren. Eerst ging iedereen weer ijverig aan de slag om de KLETSPOT te vullen met nieuwe vragen. Daarna trokken we 4 kaartjes, hiermee gingen we samen het gesprek aan. Iedereen doet ijverig mee en we hebben zo’n mooie antwoorden ontvangen. Zo fijn!

Het was weer een mooie avond. Dank jullie wel allemaal. De volgende 16+ avond staat alweer gepland. Deze zal maandag 19 februari plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.