Verslag 16+ avond – 8 januari 2024

16+ AVOND
MAANDAG 8 JANUARI 2024

 Wat een fijne avond hebben we achter de rug. Ook vanavond hadden we weer een nieuw gezicht in ons midden. We hebben geproost op het nieuwe jaar en een van onze deelnemers had heerlijke oliebollen gebakken. Het was een echt feestje.

Na de toast keken we even terug naar het jaar 2023. Wat was voor jou een bijzonder moment in 2023? Maar ook binnen de stichting. Unaniem had iedereen de stapavonden op 1 staan, maar ook de avond in de Efteling, het papegaaienpark, kookworkshop en het circus. Maar ook de gezelligheid met elkaar werd genoemd dat dit als heel prettig is ervaren. Een mooier antwoord kun je eigenlijk niet krijgen.

Daarna keken we even vooruit naar het nieuwe jaar.  Wat hoop je dat 2024 gaat brengen? Wat een mooie antwoorden hebben we gehoord. Zo gaan we duimen dat enkele deelnemers hun diploma halen, andere deelnemers hopen op een heel bijzondere verjaardag omdat ze 18 jaar gaan worden, andere hopen op een mooi maar ook een rustig jaar. Ook mocht iedereen een idee opperen wat zij leuk zouden vinden om dit jaar met de stichting te gaan doen. Iedereen zou wel een weekendje weg willen, maar ook samen eten en bakken zijn favoriet.

Een mooie avond waarbij er heel veel mooie ideeën met elkaar zijn gedeeld, goed naar elkaar is geluisterd, maar vooral weer heel gezellig was. De volgende 3 avonden zijn alweer gepland. Namelijk 29 januari, 19 februari en 4 maart. Ben jij erbij? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.