Verslag kerstwintercircus 29 december 2023

KERSTWINTERCIRCUS 2023

VRIJDAG 29 DECEMBER

Wat een fantastische afsluiting van een geweldig mooi jaar, Meedoen Nuenen. Vanmiddag hebben wij maar liefst 25 gezinnen mogen verwelkomen bij het kerstwintercircus in Eindhoven. Door het gereserveerde sponsorgeld dat wij hadden ontvangen tijdens de zeer succesvolle chocoladeletteractie van de dames van de Agora Club De Kempen konden wij onze deelnemers samen met hun familie uitnodigen voor een geheel verzorgde middag. Tussen 15:30 uur en 15:45 uur ontvingen wij iedereen in de foyer van het Parktheater waar het bestuur de kaartjes uitdeelde. Daarna verplaatsen we ons allemaal richting de Hertog Jan zaal. We hadden fantastische plekken zo recht voor het podium, zo kon iedereen het allemaal heel goed volgen. We werden verrast met allerlei spectaculaire acts. Uit de zaal klonken dan ook vele oh’s en ah’s. Maar wat is er heerlijk gelachen tijdens de clowns act.

In de pauze konden we even rustig bijkomen van al het spektakel in het theatercafé dat speciaal voor ons was gereserveerd. Hier genoten we van een drankje en kon er gekozen worden voor chips of popcorn.

Na de pauze stonden nog een paar mooie acrobatische acts op het programma. De een nog spannender dan de andere. Maar wat is er genoten.  We sloten deze middag af in het theatercafé onder het genot van een hapje en drankje waar we samen proosten op dit fantastisch mooie jaar. Dank jullie wel allemaal. Voor jullie aanwezigheid, gezelligheid en dankbaarheid. We zien jullie heel graag allemaal weer terug in het nieuwe jaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.