Verslag 16+ avond – 28 november 2023

MAANDAG 27 NOVEMBER 2023
16+ AVOND

Het was volle bak vanavond in de huiskamer van het Nuenens College. Onze 16+ groep kwam weer gezellig samen. Ook vanavond kwam er een nieuwe deelnemer een kijkje nemen. Fantastisch om te zien hoe de groep zich steeds opnieuw hiervoor openstelt. Nadat we besproken hadden welke activiteiten er de komende periode op de agenda staan, deelde iedereen 1 bijzondere gebeurtenis van de afgelopen periode. Zo kwamen er hele leuke en gezellige gebeurtenissen voorbij, maar ook minder goed nieuws werd er gemeld. Mooi om te zien hoe iedereen hierin elkaar respecteert en steunt.

Inmiddels was het tijd voor de Kletspot. Vanavond kwamen er 2 mooie vragen uit:

– Wat is je lievelingsliedje? Van ABBA, tot Armin van Buuren, Nederlandstalige muziek, Guus Meeuwis, Ed Sheeran kwamen voorbij. Leuk hoe iedereen fanatiek bezig was deze lijst aan te vullen.

– Wat is het mooiste cadeau wat je ooit hebt gekregen? Dit was best lastig om hier een antwoord op te geven. Sommige gaven aan dat, dat moment nog moet gaan komen, andere gaven aan tevreden te zijn met alles wat ze hebben gekregen.

Na het rondje met de Kletspot bedachten we met elkaar dat we bij de volgende bijeenkomst een Sinterkerst avond gaan houden. Hoe dat eruitziet, vertellen we later.

Aan het spelen van een spelletje zijn we niet eens toegekomen, zo gezellig is er met elkaar gepraat. Dank je wel allemaal. We zien jullie 11 december weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.