Verslag discozwemmen -18 november 2023

DISCOZWEMMEN
ZATERDAG 18 NOVEMBER

Het was alweer een jaar geleden dat we een bezoekje hadden gebracht aan het Feel Fit Center om te gaan discozwemmen. Wat is het toch steeds een feestje! Iedereen stond een paar minuten voor 19:00 uur in de startblokken om het water in te springen. Door de discolampen kleurde het water prachtig blauw en paars. De sfeer zat er meteen goed in. De matten kwamen uit de kast, er werd lekker gebubbeld in het bubbelbad, de eerste bommetjes werden gemaakt en er is weer volop gegleden van de glijbaan, dat blijft een groot succes.
Er waren gezellige onderonsjes, de vrijwilligers op het bad werden lekker beziggehouden, sommige waren bijna net zo nat als de deelnemers in het water. Maar ook Mathijs, de toezichthouder van het Feel Fit Center genoot van alle gezelligheid in het water. Er zijn hele mooie salto’s gemaakt  en we hebben allerlei kunstjes gezien op de vele matten. Heerlijk dat we zo’n avond alle ruimte hebben en het hele bad voor onszelf.

Wat is de tijd voorbij gevlogen. Rond de klok van 20:00 uur luidde een van onze deelnemers de bel. We ruimden alle speelattributen op. Na het douchen en omkleden stond er in de kantine nog een lekker glaasje ranja en een snoepje voor iedereen klaar, waar we deze gezellige avond hebben afgesloten.

Iedereen weer enorm bedankt voor alle gezelligheid. Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.