Verslag Efteling – 13 oktober 2023

EFTELING
VRIJDAG 13 OKTOBER 2023

Wat hebben wij weer geboft! Uitgerekend op vrijdag de 13e mochten we tijdens de Ambassadeursdag van de Efteling met een aantal van onze oudste deelnemers genieten van een compleet verzorgd tripje naar dit prachtige pretpark.
We waren hier op uitnodiging van het nichtje van een van onze vrijwilligers, zij werkt daar. Om 18:00 uur reden we ’s avonds met zes auto’s vanuit Nuenen weg richting Kaatsheuvel, waar om 19:00 uur de poorten van de Efteling voor ons open gingen. Als eerste liepen we richting Max & Moritz.

Na een korte pauze bij de Pagode vervolgden we onze weg richting het Carnavalsfestival, dat blijft toch altijd een leuke vrolijke boel. Nog even lekker rondzwieren in de Sirocco en dan vlug door richting de achtbanen. Daar splitsten we ons op. Een aantal van ons gingen naar Joris en de Draak, de Python en de Vliegende Hollander, terwijl anderen richting Villa Volta gingen of even genoten van een frietje of lekkere snack. De tijd vloog voorbij. De wachttijden bij de attracties waren gelukkig niet lang.

Uiteindelijk eindigde de avond met een prachtige watershow bij Aquanura. Het regende wel heel veel deze avond, maar dat heeft gelukkig onze pret niet bedorven. Bij de uitgang werden we getrakteerd op een leuke sleutelhanger en een doosje Diamond Painting en werden alle bezoekers uitgezwaaid door het Efteling personeel. Om 23:15 uur reden we weer terug richting Nuenen. Dat was wel een topavond hoor. Veel dank Efteling, wij hebben genoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.