Verslag zomerafsluiting bij “Op Noord Actief Ontmoeten” – 2 juli 2023

ZONDAG 2 JULI 2023
ZOMERAFSLUITING BIJ “OP NOORD ACTIEF ONTMOETEN”

Vandaag was het dan zover. Alweer de laatste activiteit van dit seizoen. Met een groep van maar liefst 29 deelnemers hebben we het seizoen knallend afgesloten met allerlei gekke spellen.  Vandaag stond gezelligheid en veel plezier voorop! Geen wedstrijdjes, geen competitie, maar samen veel plezier beleven. En dat is gelukt!
We liepen naar een voor ons gereserveerde plek,  waar we de dag gingen opstarten.  Hier werden de spellen uitgelegd en konden we tussendoor even een pauze inlassen. Na een korte uitleg vertrokken we per groep naar het eerste spel.  Zo stonden voor ons de spellen:  Big Shoe Soccer,  Voetbal dart, Reuze Hockey, Reuze Pictionaire en een voetbalveldje klaar.

Probeer maar eens een stukje te lopen met VEEL te grote schoenen. En dan ook nog eens tegen een bal te schoppen. Dat is een hele ingewikkelde klus hebben vele deelnemers mogen ervaren. Maar het leverde wel vele hilarische beelden op.

Maar wat denk je van hockeysticks die groter zijn dan jezelf, hoe pak je dat nu weer aan? Precies! 2 aan 2 werd er een poging gedaan om een doelpunt te scoren. Maar pff wat een zware klus. Er lekker op loungen was een beter plan hadden vele deelnemers bedacht.

En dan het voetbal dart!  Enkele voetballers onder ons wisten lekker te scoren, maar soms kwamen de ballen wel heel hoog op het bord terecht. Klimmend bij elkaar op de rug, of met een bezemsteel werden de ballen weer omlaag gehaald om nog een keer te kunnen scoren.

Heb jij weleens geprobeerd te tekenen met een hele grote pen? Na vandaag weten onze deelnemers dat het geen makkelijk klus is. Toch zijn er verschillende mooie creaties getekend en wisten de andere teamleden het juiste te raden.

Tussen alle gekkigheid door kon er in de tent even worden gepauzeerd met een verkoelend glaasje ranja. En dan weer snel door naar het volgende spel. We sloten deze gezellige activiteit af met een puntzak friet. En toen zat het er alweer op.  Dank jullie wel allemaal voor deze gezellige afsluiting. Wij wensen iedereen een hele fijne zomer toe en we zien jullie in september weer heel graag terug.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.