Verslag scholierenloop 3 juni 2023

Na een periode van drie jaar stond vandaag het park weer in het teken van de Van Goghloop en de scholierenloop. Voor het eerst in 26 jaar was het dit jaar ook mogelijk om als Unieke sporter mee te doen. 5 van onze kanjers stonden voor Meedoen Nuenen aan de start. Best spannend om al die mensen aan de kant te zien staan. Na een welkomstwoordje kwam daar het startsein. 2 van onze kanjers fanatiek voorop en de andere liepen in hun eigen tempo samen met 2 begeleiders hun ronde. Wow, wat een kanjers! Met trots kwam iedereen over de finish. En raad eens? 1 blauw shirtje was de snelste en daar zijn wij stiekem best heel trots op. Onze kanjers hebben genoten en wat zijn ze blij met hun welverdiende medaille. We sloten deze gezellige activiteit af met een lekker ijsje. Onze toppers zijn er volgend jaar weer heel graag bij! En wij zijn SUPER trots op alle kanjers die hebben meegedaan, goed gedaan allemaal.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.