Verslag bowlen 15 april 2023

BOWLEN & SMULLEN 13-GROEP

Wat hebben we er weer een top middag/avond op zitten! Vandaag hebben wij maar liefst 33 deelnemers mogen ontvangen. Waarvan 3 deelnemers voor de eerste keer met ons meegingen. Wat een gezelligheid!
Eerst waren onze jongste deelnemers aan de beurt. Om 16:50 uur verzamelden 8 van onze jongste deelnemers zich in de lobby bij HUP Mierlo. Toen iedereen aanwezig was, liepen we richting het restaurant waar we plaats konden nemen aan een gezellig gedekte tafel. Terwijl we even moesten wachten op de friet en snack, vermaakten de deelnemers zich prima met het inkleuren van hun placemat. Nadat bijna alle bordjes leeg waren was het tijd om van schoenen te wisselen zodat we ons op konden gaan maken voor een lekker potje bowlen. De namen verschenen op het scherm en met 1 druk op de knop waren de bumpers aangezet zodat er mooie scores werden behaald. Er werd zelfs zo nu en dan een dansje gemaakt op de luide muziek die uit de boxen galmde. Wat een gezelligheid. Inmiddels was het 19:00 uur en was het tijd om naar huis te gaan met als verrassing nog een lekkere snoepzak.

BOWLING AVOND 13+ GROEP

Na een korte pauze voor enkele vrijwilligers, arriveerden om 19:45 uur 24 deelnemers van de 13+ groep. Hoe leuk is het dat we weer een aantal deelnemers mochten ontvangen die we al even niet hadden gezien. De klik was er meteen weer en werd er volop gekletst met elkaar. Nadat de bowlingschoenen waren aangetrokken, verdeelden de deelnemers zich over 4 banen waar ze 2 uur lang al hun kunstjes konden laten zien. De spares en strikes vlogen ons om de oren. Tussendoor werden wij getrakteerd op een lekker koel glaasje fris en wat lekkere snacks. We lieten het ons lekker smaken. Waar de avond heel serieus begon werden er op een  gegeven moment verschillende stunts uitgehaald.; Strikes achterwaarts gooien, hoe knap is dat? Maar wat een lol hadden ze er samen om. Om 22:00 uur liepen we met zijn allen terug richting de lobby. Om de avond gezellig met elkaar af te sluiten werd er nog even een potje (tafel)voetbal gespeeld of  lekker chillen in de hangmat of op de bank.

Dank jullie wel allemaal voor deze gezellige middag/avond, het was weer TOP! Graag zien wij jullie 7 mei terug, gaan we een bezoekje brengen aan het papegaaienpark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.