Verslag stapavond 13+ groep

Wat een fantastische aftrap van onze eerste stapavond, WOW. Met één woord geweldig! Wat hebben wij met zijn alle een plezier gehad.
Bij binnenkomst haalde onze deelnemers een drankje bij de bar en de sfeer zat er meteen lekker in. De spelletjes kwamen op tafel en er werd meteen druk met elkaar gekletst. Toen iedereen binnen was hebben we eerst voor alle jarigen van februari en maart gezongen. Daarna stroomde de eerste verzoek nummers al heel snel binnen. Er werd gedanst, gezongen en volop gekletst en gelachen met elkaar. Maar we hadden op de bar ook een ideeënbus staan. Hierin konden onze deelnemers met ideetjes komen voor een volgende stapavond of activiteit. Aan het einde van de avond zat de box bijna vol. Zo leuk!.

Ook hadden we wat leuke gekke spelletjes bedacht. Hierin moesten de jongens tegen de meisjes strijden. Zo is er Bier Pong gespeeld, natuurlijk zonder bier. We speelde net zo lang door totdat 1 van de teams alle bekertjes had weggespeeld. Maar ook hebben wij een paar hele knappe limbodansers. Een derde spel hoefde we niet meer te spelen, want de jongens waren overduidelijk de winnaars van de avond. Zo was er nog ook een prijsje te winnen voor de beste dans moves. 1 deelnemer stak met kop en schouder boven iedereen uit. Hij heeft werkelijk de hele avond staan dansen, heerlijk toch? Tussen het dansen en spelletjes spelen door werden we getrakteerd op heerlijk snacks. Wat een verwennerij.

Wat is de avond voorbij gevlogen. “Is het echt al tijd?”. klonk het hier en daar. Vooruit nog één rondje en nog één dansje voordat de ouders komen. Moe maar voldaan zeiden we elkaar gedag. Een top avond jongens en meiden. Dank jullie wel. Wat ons betreft komen er nog veel meer van deze gezellige avondjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.