Verslag Jumpsquare Eindhoven – 11 maart 2023

Vandaag was het dan zover, we verzamelde rond 17.15u bij “Jumpsquare Eindhoven”. We waren met een flinke groep van maar liefst 26 deelnemers. Ook mochten we vandaag weer 3 nieuwe deelnemers verwelkomen. Altijd spannend zo’n eerste keer meedoen.

Toen iedereen zijn jumpsokken aan had mochten we na een korte uitleg de jumparena betreden waar we 1,5 uur de tijd hadden om heerlijk rond te springen.

Er was zoveel te beleven. De Ninja Tag Arena waar je door allerlei attracties moest klimmen, kruipen en springen was erg leuk! Maar ook lekker een beetje luieren op de trampoline was heerlijk. Springen van een hoog platform; best spannend. Springend scoren in een basket; een hele uitdaging. En verschillende evenwichtsbalken waar je overheen kon lopen, waarbij veel deelnemers een zachte landing in de schuimbak kon ervaren. Je kon zelfs met z’n tweeën springend strijden in een game!

Tussendoor konden we aan onze gereserveerde tafel lekker wat drinken, maar de meeste deelnemers bleven lekker rondspringen.

Kortom genoeg keuze om lekker actief met elkaar bezig te zijn. Na al het gespring konden we aan tafel. Hier kregen we allemaal friet met een warme snack en wat fris. Dat ging er wel!

Na het eten stonden de ouders klaar om iedereen weer op te halen. Het was een heel gezellige actieve avond bij Jumpsquare Eindhoven. Dank jullie wel allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.