Verslag kerstactiviteit – 18 december 2022

Vandaag was het dan zover, alweer de laatste activiteit van het jaar. Rond de klok van 14:00 uur starten we tegelijkertijd 2 workshops. In de keuken werd er door 6  13+ deelnemers heel hard gewerkt om allerlei lekkers te maken. Terwijl er binnen volop werd geknutseld door 14 deelnemers die gezellig hun papa of mama hadden meegenomen om te helpen. Wat een gezelligheid!

Tussen het harde werken door nam een van onze deelnemers de bestelling op wat iedereen wilde drinken. En kregen we 3 heerlijke lekkernijen die in de keuken gemaakt waren. Kerstboompjes van komkommer, kaas en worst, maar ook een hele lekkere kerstmuts, en een bladerdeeghapje. Wat een verwennerij.

Onze knutsel kampioenen hadden inmiddels de ster keurig netjes opgevuld met touw en de lichtjes mooi over de ster verdeeld. Daarna werd er nog een kerstengel en kerstboom gefröbeld en sloten we het project af met wat groen. Wat een prachtige resultaten zijn het geworden, die gaan vast en zeker een mooi plekje in de huiskamers krijgen.

Omdat wij graag de ouders van alle deelnemers die aanwezig waren deze middag mee wilde laten genieten sloten wij deze middag af met een kerstborrel. We proosten samen op het hele mooie jaar en kregen vanuit de keukenbrigade een heerlijk afsluitend hapje: kerstmannetjes en wrapjes.

Wat een fantastische middag. Iedereen heel erg bedankt!

Wij wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen toe en een heel mooi, spetterend nieuwjaar.  Heel graag zien wij jullie in januari tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.