Verslag disco zwemmen -19 november 2022

Vanavond was het dan zover na bijna 3 jaar stond het disco-zwemmen weer op onze agenda. Rond de klok van 19:00 uur verzamelde ruim 40 zwemmers zich bij het Feel fit Center in Nuenen. Ondanks de kou, stond iedereen te popelen het bad in te gaan. De muziek klonk al gezellig uit de boxen en de discolichten zorgde voor de extra sfeer. Een heel uur lang hebben we mogen genieten van heel veel gezelligheid en blije gezichten. Er is volop gespetterd, gesprongen, bommetjes gemaakt, koprollen in het water, gedoken, heel veel gegleden van de glijbaan en gesurft en geluierd op de vele matten. Kortom heel veel plezier! Na het luiden van de klok verliet iedereen voldaan het bad en stond er nog een lekker glaasje ranja en wat lekkers te wachten. Wat een heerlijke avond. Dank jullie wel allemaal.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.