Verslag Roomexperience Geldrop 6-11-2022

“Wat een top middagje hadden we weer vanmiddag! Tegen 14:00 uur verzamelden we ons met 26 deelnemers bij Room Experience in Geldrop voor een paar uurtjes gamen in de gameroom. We hadden de ruimte helemaal voor onszelf, dat was fijn.
Er werd volop geraced, geschoten, ballen gegooid, gevoetbald en ook de Air Hockey werd fanatiek gebruikt. Soms was het even wachten op elkaar omdat een apparaat bezet was, maar gelukkig wilde iedereen na een paar minuten wel weer wisselen.
Halverwege werden we getrakteerd op een glaasje ranja en een zakje chips of popcorn. Sommigen hadden eigenlijk geen tijd, dronken het glaasje meteen leeg en gingen toen vlug weer terug de gameroom in. Anderen bleven even rustig zitten om met elkaar te kletsen. Het was een gezellige boel. Helaas moesten we om 16:00 uur de gameroom weer verlaten. We hebben in ieder geval genoten van al die leuke spellen. Wie weet tot een volgende keer!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.