Verslag Monkey Town 13- 9 oktober 2022

Vandaag gingen wij op stap met onze jongste deelnemers. Een gezellig middagje klimmen en klauteren bij Monkey Town Mierlo. Wat een plezier!
7 enthousiaste deelnemers verzamelde zich rond de klok van 14:00 uur. Iedereen kreeg een shirtje van de stichting aan zodat we elkaar makkelijk en snel konden vinden. Ze stonden allemaal te popelen om naar binnen te gaan. We werden naar onze tafel gebracht en de schoenen verzamelde we in een grote bak. De shirts, truien en jassen werden over de stoelen gelegd en Sjoefffff…. Weg waren onze aapjes.

Glijden, rennen, klimmen en klauteren, de ballenbak en de sleetjes alles was één groot succes.

2 uur lang is er volop gespeeld. Zo nu en dan stonden ze met hun rode koppies even bij de begeleiding aan de tafel om  uit te blazen,  voor een verfrissend glaasje ranja. En al snel verdwenen ze weer in het klimparcours.

Rond 16:00 uur werden onze deelnemers via de intercom omgeroepen om aan tafel te gaan. Het was tijd om lekker te gaan eten. We werden getrakteerd op frietjes en een snack. En sloten deze fantastische middag af met een lekker waterijsje. Het was een echt feestje! Dank jullie wel allemaal.

Wat hebben we genoten van jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.