Verslag Snookertown 13+ – 8 oktober 2022

Vanavond was het dan zover, een gezellig avondje stappen met onze 13+ deelnemers. We brachten deze avond een bezoekje aan Snooker Town in Helmond. Zo dat zag er allemaal indrukwekkend uit. Speciaal voor ons waren er 3 pooltafels, een footpool veld en een shufflebaan  gereserveerd. In groepjes verdeelde we ons over de diverse spellen. In de loop van de avond werd er gewisseld in spellen en teams. Wat een gezelligheid. Alle spellen werden met vol enthousiasme gespeeld. Super leuk om te zien hoe de teams elkaar aanmoedigde en samenwerkten. Tussendoor werden we getrakteerd op een lekker glaasje fris en een bittergarnituur. Echt stoer!

In de loop van de avond werd steeds duidelijker welke spellen het meest favoriet waren. De pooltafels en het footpool veld scoorde erg hoog bij onze deelnemers. Aan het einde van de avond hadden nog enkele deelnemers de dartborden ontdekt. Wat is er door iedereen genoten. De avond is voorbij gevlogen. Dank je wel iedereen voor deze hele gezellige, stoere, sportieve, toffe avond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.