Verslag Bootcamp les GBS Fitness 20 september 2022

Vandaag was het dan zover. In het kader van de nationale sportweek organiseerde Meedoen Nuenen in samenwerking met LEV Nuenen een Bootcamp les bij GBS premium sportclub Nuenen. En wat was het leuk!

Vier fanatieke deelnemers begonnen eerst met een warming-up. Ze mochten kiezen tussen de loopband, crosstrainer, roeiapparaat en de hometrainer. Na 5 minuten werd er gewisseld en maakte ze kennis met een ander apparaat. Dit deden ze 3 keer. Sommige deelnemers maakte de training extra pittig om tijdens het trainen een gezellig praatje te maken. Super gezellig!

Toen alle spieren lekker warm waren was het tijd voor enkele grondoefeningen. De buikspieren en beenspieren werden flink aangepakt. Er werden squats en armoefeningen uitgevoerd. Wat een kanjers! Iedereen deed super goed mee.

Tussendoor even lekker een glaasje water voordat we ons gingen verplaatsen naar een andere ruimte. Hier lagen 1 kg gewichtjes op ons te wachten. Met een lekker muziekje werd er steeds 20 seconden lang verschillende oefeningen gedaan met in elke hand een gewichtje.

Als laatste nog even 5 minuutjes op een van de cardio apparaten. Bijna iedereen had wel een favoriet. En toen zat het er al weer op. Stan Hendriks, LEV Nuenen, Nuenen Actief, GBS premium sportclub Nuenen. Hartelijk dank voor deze mooie ervaring.

Verslagje Eva

Ik vond het sporten heeeeeeeeel leuk en gezellig. We deden eerst de warming- up op de loopband/fiets en crosstrainer. Daarna moesten we op een matje gaan liggen en kregen we oefeningen voor de buik , benen en armen . Dat vond ik heeeeeel leuk maar wel een beetje zwaar. Toen gingen we naar het andere zaaltje en kregen we oefeningen op muziek. Aan het eind mochten we weer op de fiets , loopband en crosstrainer om af te koelen. Morgen zal ik vast spierpijn hebben , maar ik vond het wel hartstikke leuk om het te doen.

Groetjes Van Eva

Verslagje Robbie

Ik vond de bootcamp super leuk, een super sport om fit te blijven.  Trainen op de apparatuur was heel goed voor onze spieren maar het aller leukste vond ik was bewegingen en dansen op muziek.  Heel erg bedankt Stan en GBS.

Groetjes Robbie

Verslagje Sem

Ik vond de bootcamp een erg leuke activiteit. Ik zou het zelf ook wel willen doen als sport. Ik vind de loopband het leukste en daarna ging ik op een soort fiets trainen en roeien. Daarna gingen we op matjes oefeningen doen. Was leuk om te doen we deden buikspieren rugspieren, buikspieren, armspieren trainen . Daarna gingen we naar een andere ruimte en gingen we trainen op muziek. We hadden 2 gewichtjes van 1kg in iedere hand en toen deden we allemaal oefeningen op muziek. Daarna mocht we nog 1 apparaat kiezen om op te gaan ik koos de loopband. Daarna ging we nog wat strek oefeningen doen. Ik vond het een hele leuk activiteit!

Groetjes Sem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.