Seizoensafsluiting 17 juli 2022 – Op Noord Actief Ontmoeten

Rond de klok van 11:30 verzamelde onze deelnemers met één ouder aan de poort van “Op Noord Actief ontmoeten” voor alweer de laatste activiteit van dit seizoen. Wat heerlijk dat we weer met zo’n grote groep konden samenkomen.  De ouders namen plaats op het terras en de deelnemers begonnen in groepjes aan de 18 holes midgetgolfbaan. In alle rust werd er een heel sportief spel gespeeld waarbij ze elkaar aanmoedigde en elkaar hielpen. Super leuk! Tussendoor werd er even gepauzeerd voor een lekker ijsje of wat drinken om daarna weer verder te gaan.

Ondertussen genoten de ouders op het terras van een drankje en gingen gezellig met elkaar het gesprek aan. Wat heerlijk om dit alles te aanschouwen!

In de middag werden de deelnemers getrakteerd op een lekkere puntzak met friet en een snack. Voor de ouders kwam er een heerlijk borrelplank op tafel. Dat ging er wel in.

Toen de laatste rondjes op de midgetgolfbaan gespeeld waren kwamen we met zijn alle samen en sloten we het seizoen af. We bedankten alle deelnemers en ouders en onze vrijwilligers werden in het zonnetje gezet met een leuk zomers cadeautje.

Iedereen enorm bedankt voor jullie aanwezigheid. Nu lekker gaan genieten van de vakantie en wij zien jullie heel graag in september weer terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.