Safaripark Beekse Bergen 18 juni 2022

Toen we vanochtend aankwamen op onze verzamelplek stond de bus al op ons te wachten. Nadat iedereen voorzien was van een shirtje en een polsbandje stapte we met zijn alle in de bus en reden we rond de klok van 09:00 uur richting Hilvarenbeek. Er werd heerlijk gekletst en toen we er bijna waren werd er uit volle borst gezongen, jullie kunnen vast raden welk liedje……

De sfeer zat er lekker in en we waren er helemaal klaar voor om samen op safari te gaan. We melden ons bij halte 3 waar ranger Sophie ons stond op te wachten. Tijdens de bus safari leerde we heel veel over de verschillende dieren die we tegenkwamen en dat waren er heel wat.

Inmiddels liepen de temperaturen flink op. Eerst even lekker in de schaduw wat drinken en genieten van de zelf meegebrachte lunch. Daarna vervolgde wij onze safari in 4 groepjes. Gorilla’s, chimpansees, kamelen, neushoorns, cheeta’s, hyena’s, zebra’s giraffen, pinguïns, krokodillen, nijlpaarden er was zoveel te zien. Af en toe kwamen we andere groepjes tegen, we vielen namelijk goed op in het blauw. Leuk hoor! Ondanks de warmte hebben we er allemaal enorm van kunnen genieten. Door op zijn tijd even te pauzeren, veel drinken, lekkere zoute chips en een verfrissend ijsje hebben we ons hoofd koel weten te houden. Via de boot safari gingen de meeste groepjes weer terug naar onze verzamelplek. We vulde voor de laatste keer onze flesjes en liepen rond 16:30 uur terug naar de bus. Moe maar voldaan begonnen we aan de terugreis. We kunnen terugkijken op een hele mooie, gezellige en leerzame dag. Dank jullie wel allemaal.

Verslagje van Eva:

Om 9:00 uur vertrokken we met de bus richting de Beekse Bergen. Toen we aan kwamen hebben we bus safari gedaan. En het was toen heeeeeeeeeeeeel warm. We zagen kamelen, dromedarissen, giraffen die aan de auto’s zaten te likken. zebra’s en jonkies, neushoorns, gnoes  przewalskipaarden, impala’s en Vietnamees sikaherten. We hebben na de bus safari met z’n allen geluncht. En toen gingen we in groepjes lopend door het safaripark. Bij mij in het het groepje zaten van de deelnemers: Melvin, Willem en Shane en van de begeleiders: Lissie, Elish en Niels.  Het was echt een top en tof groepje. Helaas konden we niet met de bootsafari mee.  Het was zo warm dat we elke keer toen we bij een toilet kwamen water gingen halen. Toen gingen we rond kwart over 4 verzamelen en vertrokken we weer met de bus richting waar we om (9:00 uur) zijn vertrokken.

Het was echt een top en een geslaagde dag.

Groetjes Eva

Verslagje van Nella:

In de ochtend kwamen we met de bus bij Beekse Bergen. We gingen met ze allen in een safari bus en zagen heeeeeeeeeel veel verschillende dieren . Door de hitte leek het een echte safari . Daarna gingen we met z’n allen lunchen en dat was echt gezellig. Na het eten gingen  lopen en er waren zo veel leuke patjes waar je door heen kon klimmen. Ik zag zoooooo veel dieren die ik niet eens kende en met mijn groepje gingen we elke keer naar een  kakhuis om water over ons gezicht te gooien. We zijn ook paar keer gestopt bij een speeltuin om even te spelen met mijn groepje en in mijn groepje zaten : Suze Timo Gijs en Annique . In de speeltuin ging ik met Suze op de kabelbaan, echt zo grappig. Daarna liepen we door en iedereen was moe maar we liepen door. Op het einde gingen we met de boot naar het begin en aten we een ijsje dankjewel voor deze fantastische dag

Groetjes Nella

Verslagje van Elise:

In de ochtend ging ik naar feel fit center Nuenen toe en toen stond er een hele grote bus op ons te wachten om naar de Beekse Bergen te gaan en toen we daar aan kwamen gingen we met een safari bus door de Beekse Bergen maar het was bloed heet maar wel super leuk om al die dieren van zo dicht bij te zien er was ook een giraffe die de auto’s aflikten met zijn blauwe tong dat was zo grappig en toen de bus reis was afgelopen gingen we lunchen en daarna zijn we gaan wandelen door het park en daarna hebben we ook nog een safari over het water gedaan dat was super leuk en toen was het weer afgelopen en gingen we met de bus weer terug naar huis.

Groetjes Elise

Verslagje van Sem:

Rond 8:45 uur verzamelden we met zijn allen bij de parkeerplaats, de bus stond al op ons te wachten. Rond 9:00 uur vertrokken wij naar Hilvarenbeek naar “dieren safaripark BeekSe Bergen”. We kwamen daar aan rond 9:45 uur. Het was toen we aankwamen ook nog niet zo heel druk. Om 10:00 uur ging het park open, rond 10:15 uur hadden we een privé bus gereserveerd bij de bussafari. Het is heel mooi, maar het werd  uiteindelijk erg warm in de bus, maar dan nog het was leuk en vooral interessant vooral wat
grappig was is dat de giraffen de auto’s aan het aflikken waren dat was grappig. Daarna gingen we uit de bus en gingen we in onze eigen groepjes verder . Ik zat bij Monique, Caroline, Cynthia in het groepje en deelnemers Noa, Robbie, Jesse, Lino, Sem. Daarna gingen we in de schaduw lekker wat eten, want het was erg warm vandaag. Daarna ging ik met mijn groepje door het park lopen we dronken veel wat dat is belangrijk met warm weer. Daarna gingen we even in de schaduw nog wat drinken en lekker een zakje chips eten want dat was lekker zout. We deden lekker rustig aan en we wisselde lopen/drinken met elkaar af. Daarna gingen we lekker een waterijsje halen dat was lekker. Daarna gingen we nog even lekker met de bootsafari want het was alweer bijna het einde van een leuke warme dag. Rond 16:15 uur gingen wij weer verzamelen bij de ingang. Rond 16:45 uur reden we weer met de bus naar de parkeerplaats waar iedereen weer werd opgehaald. ik vond het een hele leuke dag en dit mag van mij zeker nog wel een keer.

Groetjes Sem

Verslagje van Robbie:

 

We kwamen bij het parkeerterrein waar wij altijd gingen disco zwemmen aan en er was een grote bus die ons op kwam halen om naar Safaripark de Beekse Bergen te brengen. Het was geweldig om op Safari te gaan. We gingen op bussafari en toen hadden wij pauze voordat we op wandel Safari gingen. We gingen nog een keer pauze houden omdat het heel erg warm was, het leek alsof wij echt op Safari waren in Afrika.  Hierna gingen we wandelen, en hebben we ijsjes gekocht, dat was lekker om af te koelen. Daarna met mijn groep (de groene groep) gingen we op bootsafari en dan door naar de uitgang want de bus kwam ons ophalen om naar de parkeerplaats in Nuenen te brengen.  Onze ouders waren daar om ons naar huis te brengen, het was geweldig, nou tot ziens.

Groetjes Robbie

       

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.