Verslag bowlen & smullen 21 mei 2022

Vanmiddag rond de klok van 16:45 uur verzamelde 8 van onze jongere deelnemers bij HUP Bowlingcentrum. Het was een hele tijd geleden dat we elkaar weer hadden gezien. De sfeer zat er meteen goed in. We hadden een groepje met jongens en een groepje met meiden. We trokken de bowlingschoenen aan en we maakte ons op voor een gezellig potje bowlen. Daar waar de jongens elkaar aanmoedigde en helemaal opgingen in het spel, gingen de meiden helemaal op in elkaar. Wat een lol! Tijdens het bowlen werden we verrast met een verfrissend glaasje Slush Puppie. Door de tijd heen besloten we als teams tegen elkaar te strijden. De jongens tegen de meiden. Wat zat het dicht bij elkaar. De jongens gingen er uiteindelijk met de winst vandoor.


Na een uurtje bowlen namen we plaats aan tafel waar we gingen genieten van de frietjes en snacks. Wat is er lekker gesmuld!

Wij kijken terug op een hele gezellige middag/ avond. Dank jullie wel allemaal.

Tot de volgende keer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.