Verslag online 13+meeting, quizavond thema dieren 19 maart 2022

ONLINE 13+ MEETING

QUIZAVOND THEMA”DIEREN

Wij kijken terug op een hele gezellige en mooie avond. Vanavond hadden we een quiz avond op het programma staan voor onze 13+ deelnemers. De hele quiz stond in het teken van dieren. Buiten het feit dat het heel gezellig was, hebben we een prachtige samenwerking binnen de teams gezien die via WhatsApp met elkaar in contact stonden.
Echt top! Zo speelde we een ronde over allerlei dieren feitjes. Samen bellend werd er druk op Google gezocht om de juiste antwoorden te vinden. Maar we hadden ook meerkeuzevragen waarbij er na druk beraad, de team captains de bordjes omhoog hielden. Ook hadden we deze keer een nieuw item toegevoegd, een foto ronde. De teams kregen een foto toegestuurd en daarover werd een vraag gesteld.

Samen gingen ze opzoek naar het juiste antwoord. Met de petje af en op rondes konden de teams flink wat punten verdienen en zo het verschil maken. Bij elk team was een vrijwilliger betrokken die de teams een beetje kon helpen in het organiseren van de opdrachten. Maar eerlijk is eerlijk onze deelnemers wisten echt al heel veel over dieren, echt heel knap. Wij hebben enorm genoten van ieders inzet, samenwerking en sportiviteit. Een top avond. Dank je wel KANJERS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.