Verslag kerstworkshop in aangepaste vorm – 12 december 2021

Wat is er hard gewerkt door onze deelnemers en vrijwilligers  De voorbereidingen waren al vroeg begonnen. Het knutselteam heeft in vele uurtjes weer een mooi project uitgewerkt.  Het heeft wat kruim gekost, maar het resultaat mag er dan ook wezen. Omdat we met zo’n grote groep niet live samen konden komen is  uiteindelijk de workshop in een aangepaste vorm uitgewerkt, zodat er momentjes van contact was en toch vanuit huis gewerkt kon worden.

Zo heeft de keukenbrigade diverse hapjes uitgewerkt en hiervoor afgelopen week de boodschappen gedaan. De knutselpakketten zijn afgelopen vrijdag en zaterdag door het bestuur huis aan huis afgeleverd. Gezellig om zo iedereen toch weer even te zien en te kunnen spreken.

 

Zondag 12 december om 12:30 uur gingen 4 vrijwilligers samen met 4 deelnemers in kleine groepjes allerlei lekkere en vrolijke kersthapjes voor ons maken.  Wat is er hard gewerkt. Het waren heel wat bordjes die gevuld moesten worden. Deze hapjes werden later op de middag bij alle creatievelingen afgeleverd. Wat een feest om zo verrast te worden door een vrijwilliger en een deelnemer.

    

Om 13:45 uur kregen 14 deelnemers die mee gingen doen met de knutselactiviteit het stappenplan via mail toegestuurd. Zij gingen thuis in hun eigen tempo aan de gang met het maken van de kerstkabouters. Ondertussen waren er 2 vrijwilligers bereikbaar voor vragen. Op sommige adressen zorgde Max voor de nodige afleiding. Na zo’n 2 uurtjes fröbelen was het dubbel feest. De foto’s stroomde binnen van de meest prachtige kerststukken en we zijn een wereldkampioen rijker. De gehele middag hebben we met zijn alle contact gehad via een tijdelijke app-groep. Hierop werden de werkzaamheden en foto’s met elkaar gedeeld.

 

Om 16:45 uur kwamen we via Teams samen om het jaar feestelijk af te sluiten. We proosten en genoten van de heerlijke hapjes. Iedereen mocht zijn knutselproject laten zien. En we applaudisseerde voor onze keukenprinsen en prinsessen.

  Kortom een fantastische middag waar onze deelnemers en vrijwilligers samen van hebben genoten.  Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.