Verslag Halloween activiteit – 31 oktober 2021

Op zondag 31 oktober 2021 hadden we weer een leuke Halloween activiteit op de planning staan. Rond de klok van 14.00 uur arriveerde onze deelnemers bij OBS de Rietpluim. Er was een leuke groep deelnemers aanwezig, sommige waren zelfs verkleed of mooi geschminkt. Voor iedere deelnemer was er een gezellige Halloween-emmer met de ingrediënten voor het maken van de Halloween hapjes.

De deelnemers konden, op eigen tempo, aan de hand van een stappenplan lekkere hapjes maken om mee naar huis te nemen. Er werden Dracula gebitjes, cup cake spookjes, kleurrijke spinnenwebben, spinnenkoekjes, griezelogen, marshmallow spookjes en mummies gemaakt. Er werd heel hard gewerkt om al deze lekkernijen af te krijgen.

Terwijl de deelnemers druk bezig waren met de hapjes werd er door twee vrijwilligers hard gewerkt aan een heerlijke Halloween high-tea. Gevulde eieren met spinnen, broodje vingers, twee soorten heksendrank en een moddertoetje met wormen.

Rond 16.00 uur werd de tafel gedenkt en konden we gaan genieten van de heerlijke high tea. Nadat de buikjes goed waren gevuld werd iedereen rond 16.30 uur weer opgehaald.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde middag en willen iedereen bedanken voor de gezelligheid. Tot de volgende keer!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.