Verslag lasergamen & gameroom – 16 oktober 2021

Op zaterdagavond 16 oktober hadden we een coole activiteit voor de 13+ groep. Om 18.30u waren we met 14 jongeren bij de Roomexperience in Geldrop. We waren verdeeld in 4 teams met 3 of 4 deelnemers. Na een korte introductie gingen team 1 en 2 elkaar bestrijden in de lasergame arena. Het was een spannende strijd waarbij iedereen veel plezier had. Na de bekendmaking van de scores mochten team 3 en 4 de donkere ruimte met blacklight in. Na een eerste ronde mochten de teams opnieuw de strijd tegen elkaar aangaan. Vooraf werden er strategieën afgesproken om de tegenstander te raken of juist te ontwijken. Nog fanatieker als in de eerste ronde gingen de deelnemers al schietend door de donkere gangen. Er zijn heel wat rake schoten gelost. Tussendoor hebben we lekker wat gedronken en werden we getrakteerd op chips of popcorn.

Na het lasergamen hadden we met z’n allen een pauze. Even de ervaringen delen en de scoreblaadjes vergelijken. Er werd ook iemand in het zonnetje gezet. Eva was 14 jaar geworden. We zongen met z’n allen lang zal ze leven. Veel deelnemers hadden een verrassing voor haar zoals  een kaartje of een mooie tekening. Eva werd door iedereen hartelijk gefeliciteerd en trakteerde ons op iets lekkers. Wat een feest!

Het laatste uur mochten we met z’n allen in de gameroom. Hier konden we allerlei spellen doen alleen of met z’n tweeën. We hebben ons heerlijk uitgeleefd met allerlei verschillende machines. We konden racen, air hockey, dansmachine, Flipperkast, Basketbal, Super Mario etc. Iedereen vermaakte zich met al die verschillende spellen.  De avond is voorbij gevlogen. Tegen 21: 30 uur liepen we naar de uitgang waar iedereen werd opgehaald.  Het was weer een heel gezellige avond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.