Verslag weekchallenge 26 t/m 30 juli 2021

In de week van 26 tot en met 30 juli 2021 stond er weer een weekchallenge op het programma. Per dag hadden we 2 opdrachten. Het thema van deze weekchallenge was “ZOMER”.

DAG 1

WEEKCHALLENGE: “ZOMERSE-MAANDAG”

Een mooie aftrap van een nieuwe weekchallenge, in het thema “ZOMER”

Als je aan de zomer denkt, denk je vast aan de zee en het strand. Wat is nu het leukste om te doen op het strand? Het maken van een zandkasteel. Vandaag probeerde onze deelnemers dat gevoel te creëren. Zie hier de resultaten. Geweldig toch?

Ook werden er hele mooie verhaaltjes geschreven. In dat verhaaltje moesten een aantal woordjes (zomer, vakantie, zwemmen, ijsjes, uitjes) verplicht voorkomen. Knap werk!, was best een lastige. De eerste punten zijn dan ook weer dik verdiend.

DAG 2

WEEKCHALLENGE: “ZOMERSE-DINSDAG”

Er is niets leuker dan spelen met water. Daarom was één van de opdrachten vandaag, speel een waterspel. Ondanks het feit dat de zon zich niet heel veel heeft laten zien is er heerlijk met water gespeeld. Super leuk toch?  .

Een andere opdracht was om zoveel mogelijk gele spullen te verzamelen. Zo kom je er stiekem achter dat we meer gele spulletjes in of rond huis hebben dan we dachten. Het zorgt in ieder geval voor een mooi zonnig geheel.

DAG 3

WEEKCHALLENGE: “ZOMERSE-WOENSDAG”

Dag 3 alweer, wat vliegt de tijd! Vandaag begonnen we de dag met het aantrekken van wel een hele kleurrijke outfit. Zo daar wordt je nog eens vrolijk van. Echt alle kleuren van de regenboog zijn voorbij gekomen en dat was nou precies de bedoeling. SUPER!

Ook stond er een heel leuk fotospel op het programma. Er moesten zoveel mogelijk foto’s van het lijstje worden gemaakt. Jullie hebben flink jullie best gedaan. TOPPERS! Wij zijn weer super trots op jullie prestaties.

 

DAG 4

WEEKCHALLENGE: “ZOMERSE- DONDERDAG”

Nog een dag te gaan, dan kunnen wij al onze prijswinnaars bekend gaan maken. Vandaag stond er een woordzoeker op het programma. Met de overgebleven letters kon er een woord worden gemaakt: VAKANTIE. Knap gepuzzeld allemaal. Ook stond er een creatieve activiteit op het programma. En dat jullie creatief zijn hebben jullie wel laten zien met jullie zelfgemaakte bootjes. De resultaten zijn geweldig! En ze bleven ook nog eens allemaal drijven. Goed gedaan allemaal.

DAG 5

WEEKCHALLENGE: “ZOMERE-VRIJDAG”

Vandaag trokken we er even op uit om opzoek te gaan naar mooie bloemetjes. Er moesten tenminste 4 verschillende bloemen worden gevonden en gefotografeerd. Wouw wat een mooie kleuren! Een prachtige afsluiting van de week. Ook gingen we vandaag de keuken in voor een heerlijke zomerse lunch. Je kunt wel zien dat onze deelnemers vaker in de keuken hebben gestaan dit seizoen. Wat een hoop lekkers hebben we voorbij zien komen. Daar zal vast heerlijk van zijn gesmuld.

Het zit er weer op. 5 mooie dagen met fantastische inzendingen. Wij willen iedereen enorm bedanken voor jullie deelnamen.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.