Verslag midgetgolf – 17 juli 2021

Onze eerste live activiteit na een lange periode van alleen maar online activiteiten stond op het programma. Iedereen was erg enthousiast – inclusief de vrijwilligers –  om er een leuke middag van te maken.
19 deelnemers stonden dan ook ruim op tijd klaar om zich te melden bij de Genneper Parken voor een 18-holes midgetgolf parcours. Na een aantal dagen met erg veel regen was het erg prettig dat we konden genieten van een strak blauwe lucht en veel zon. Het was erg leuk om iedereen persoonlijk te kunnen verwelkomen. Zeker nu we er ook twee nieuwe deelnemers bij hadden en een paar deelnemers die we sinds corona-tijd niet meer hadden gezien tijdens de online activiteiten.

In 4 groepjes gingen we van start op een willekeurige beschikbare baan. Heel geconcentreerd werd er begonnen en kwamen we erachter dat de ene baan toch wel wat lastiger was dan de andere. Maar niemand gaf de moed op. Er waren er zelfs bij die het op een lastige baan presteerden een hole-in-one te slaan!
Super trots was iedereen dan.
Voor iedereen was het erg wennen elkaar weer in levende lijve te zien. Maar na een tijdje ontstonden de eerste gesprekjes tussen de deelnemers. Het was leuk om te zien dat de deelnemers elkaar hielpen wanneer de bal uit de baan vloog of als iemand het wat lastiger had en elkaar aanmoedigden tijdens hun beurt.

Op ongeveer de helft van het parcours was het tijd om even te pauzeren in de schaduw met een blikje fris en een snoepje. Ook na de pauze ging iedereen weer even enthousiast verder. Voor we het wisten was de laatste hole gehaald en mocht iedereen een ijsje uitkiezen ter afsluiting. Dat was met het warme weer wel een lekkere verrassing.

Ik denk dat we terug kunnen kijken op een hele geslaagde gezellige middag en hopelijk kunnen we na de zomervakantie weer doorgaan met onze live activiteiten. Bedankt allemaal en een hele fijne vakantie.

Tot de volgende keer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.