Verslag online kook-workshop 13 juni 2021

Vandaag was het dan zover. Wat hebben we er weer naar uitgekeken. Het is steeds opnieuw een feestje om samen met onze deelnemers de keuken in te gaan. Deze keer stonden er klokslag 14:00 uur 13 enthousiaste deelnemers klaar. We hadden de groep in 3 groepjes verdeeld. 2 groepjes hadden als toetje voor de chocolademousse gekozen en één groepje voor het kwarktoetje. Je kon eigenlijk geen verkeerde keuze maken want ze zijn allebei heerlijk. Alles werd zorgvuldig voorbereid en zo nu en dan lekker met de vingers door de slagroom, chocolade of kwark. Proeven hoort bij het koken! Heerlijk toch?

Terwijl de toetjes de tijd nodig hadden om in de koelkast op te stijven gingen we verder met de Turkse pizza. Iedereen had van te voren zijn/ haar wensen doorgegeven. Eerst werd zorgvuldig het Turkse brood gehalveerd. Daarna lekker de tomatensaus verdelen en op smaak brengen met oregano. Mmmm, het rook al heerlijk. Daarna belegde iedereen zijn of haar pizza met de door hen uitgekozen ingrediënten. Het zag er zo lekker uit, dat we er honger van kregen, maar het was nog een beetje vroeg om te eten.

Na zo’n 1,5 uur waren alle groepjes klaar. We kwamen nog even gezellig met zijn alle samen om de leuke en smakelijke middag af te sluiten. Hoe leuk is het dan om later op de dag allemaal berichtjes te ontvangen van blije en vrolijke deelnemers die samen met hun gezinnen heerlijk aan het smullen zijn van al het lekkers. Een ding weten we zeker. Deze online kook-workshops houden we zeker op ons programma. Dank jullie wel allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.