Verslag lustrumfeest Meedoen Nuenen

Wat een prachtige middag hebben we achter de rug, in 1 woord GEWELDIG!!! Terwijl we mochten genieten van een heerlijke zon, vierden we vandaag het eerste lustrum van stichting Meedoen Nuenen met een puzzeltocht. Na de hartelijke woorden van en het doorknippen van het lint door wethouder Ralf Stultiëns, startten 16 gezinnen de ca. 5,5 km lange tocht langs alle plekken waar we de afgelopen 5 jaar activiteiten organiseerden. Onderweg konden woorden, letters of een vervolg van de route worden verdiend door verschillende opdrachten uit te voeren. Ook kon er halverwege een ijsje worden gehaald bij de ijskar van ijssalon Italia, heerlijk met dat warme weer!

Met alle letters kon aan het eind van de tocht een zin worden gepuzzeld: Op weg naar tien jaar Meedoen Nuenen. Nou, daar gaan we zeker voor! Voor alle deelnemers wachtte er aan het eind van de tocht een leuke verrassing waaraan een heleboel ondernemers in Nuenen hebben meegewerkt. Hartelijk dank alle sponsoren voor jullie geweldige bijdrage, wat een hartverwarmende verrassing! Ook konden de deelnemers onbeperkt genieten van een heerlijk frietje met snack van Frietjeontour, dat ging er wel in na al dat lopen.

Ook een enorm bedankt aan al onze vrijwilligers voor jullie inzet! Dankzij jullie kunnen we terug kijken op een zeer geslaagde middag. Fijn om met jullie de volgende 5 jaar in te gaan!

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.