Verslag weekchallenge 3 t/m 7 mei

In de week van 3 t/m 7 mei stond er weer een weekchallenge op het programma met weer allemaal nieuwe opdrachten. Deze keer kozen we ervoor elke dag een ander thema te geven…

Dag 1: Zo trapten we de week af met het thema “Magische maandag”.  De eerste opdracht was: Als jij een toverstokje had, wat zou jij dan willen toveren…? We hebben hele mooie en fantasierijke wensen voorbij zien komen, Erg leuk!  Bij de tweede opdracht moesten er vijf verschillen worden gevonden in een magische zoekplaat. Was best lastig, maar het is iedereen gelukt. 
  
 
Dag 2: “Dolle dinsdag”. Het was slecht weer, wat heeft bijgedragen aan een hoop gekkigheid deze dag. We hebben mogen genieten van heel veel leuke moppen, maar ook van hilarische verkleedpartijen, kunstjes als benen in de nek en gitaar spelen boven op een tafel, en gekke kunstwerken van potlood, stift en zand.
 
Dag 3: “Wakkere woensdag”. Onze deelnemers begonnen de dag met een lekker, gezond ontbijtje. Ziet het er niet heerlijk uit? Daar is vast flink van gesmuld. Daarna werden de sportieve outfits uit de kast gehaald en is iedereen er lekker op uit getrokken. Sommigen hebben gewandeld of gefietst. Er is gestept, gevoetbald en getennist, maar ook zijn de rolschaatsen onder gebonden en is er een vechtsport beoefend. Iedereen heeft zich lekker in het zweet gewerkt. 
 
 
Dag 4: “Dappere donderdag”. Bij de eerste opdracht is op hele creatieve manieren en met veel variatie het woord DAPPER geschreven met verschillende voorwerpen.  Er stond ook nog een ander dapper en moedig spel op het programma. Geblinddoekt vijf dingen proeven, best heel spannend, maar iedereen heeft heel knap meegedaan! Het leverde deze dag geweldige foto’s op.
 
Dag 5: Alweer de laatste dag van de weekchallenge. De week is voorbij gevlogen. Voor deze dag hadden we een heel mooi thema om de week mee af te sluiten: “Vriendelijke vrijdag”.  Er zijn heel veel lieve complimentjes gemaakt. Sommigen hebben er een heel kunstwerk van gemaakt. Erg leuk! Maar ook wij mochten een heel mooi compliment in ontvangst nemen, zo lief! Ook zijn flink de handen uit de mouwen gestoken. Zo is er geholpen bij het stofzuigen, de vaatwasser in- of uitruimen, het bakken van pannenkoeken en cakejes, tafel dekken of afruimen, de kattenbak verschonen…  Echt geweldig.
 
 
Graag bedanken wij iedereen voor hun enthousiasme en deelname. Jullie inspanningen worden dan ook beloond met een leuke prijs. 
Heel graag tot ziens bij een van onze andere activiteiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.