Verslag Lenteworkshop

Vandaag was het dan zover, de online lenteworkshop. Klokslag 13:30 uur zaten tien enthousiaste deelnemers klaar voor een heerlijk middagje freubelen. Afgelopen week zijn de knutselpakketten opgehaald. De deelnemers hadden van tevoren een keuze gemaakt voor de mal en de achtergrondkleur.

We begonnen met veel knippen en plakken. Met draadjes werd de mal van het konijntje opgevuld. Een heel precies klusje, maar wat is er hard gewerkt. Terwijl alles lag te drogen maakten we een pomponnetje voor het staartje. Dat viel nog niet mee. Gelukkig hadden alle deelnemers voor een paar helpende handjes gezorgd waardoor het uiteindelijk bij iedereen is gelukt en we het konijntje een mooi staartje konden geven.

Daarna was het tijd voor een korte pauze. We schonken wat te drinken in en we hadden een lekkere chocoladeverrassing meegegeven in het knutselpakket. Dat hadden we wel verdiend.

Na de pauze gingen we verder. Alle losse draadjes rondom de mal werden netjes weggeknipt en daarna maakten we een mooie strakke lijn met een zwarte draad. Inmiddels zaten we allemaal lekker onder de lijm maar dat mocht de pret niet drukken. Als laatste het staartje en het konijntje op de achtergrond plakken. En klaar was ons knutselwerk. Wauw, wat een mooie resultaten!! Dank jullie wel allemaal. We hebben weer genoten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.