Verslag weekchallenge 15-19 feb

Maandag 15 februari, begin van de carnavalsvakantie. Een vakantie in lockdown zonder verkleedpartijtjes, dansende en zingende mensen, mooie optochten met praalwagens. Geen bezoekjes aan dierentuinen of pretparken, maar wel weer een hele leuke nieuwe weekchallenge.

Vijf dagen lang hebben twaalf deelnemers voor heel veel gezelligheid en kleur gezorgd. Wij maakten er ons eigen feestje van. Met een week vol leuke, gekke, gezellige en kleurrijke uitdagingen. Dit alles in het thema “Carnaval”.
 
Zo zijn er maskers gepimpt, hebben we ons mooiste carnaval kostuum uit de kast gehaald, bouwde we onze eigen praalwagens, zijn er hele lekkere en gekke lunches gemaakt, waren we voor één dag Picasso, kleurde de dag rood en zijn er met allerlei carnavalsattributen 1,5 meters gemaakt en er is weer volop gepuzzeld. Wat een feest!
 
Elke opdracht leverde 2 punten op. Hiervan stuurde de deelnemers ons foto’s en filmpjes. Deze moesten voor 17:30 uur worden ingeleverd. Had jij aan het einde van de week 10 of meer punten leverde dat een leuk prijsje op. Je kunt het al raden. Iedereen kwam ruimschoots aan de punten en konden wij met een leuk cadeautje een bezoekje gaan brengen. Wij hebben enorm genoten van alle inzendingen, want eerlijk is eerlijk onze deelnemers hebben een week lang voor heel veel kleur gezorgd.
 
   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.