Verslag quiz ‘Ik hou van Holland’

Zondag 22 november om 14:00 uur gingen wij van start met het “Ik hou van Holland”-spel. In 2 teams van 3 deelnemers werd er tegen elkaar gestreden voor de hoofdprijs, een echt Hollandpakket met leuke typisch Nederlandse souvenirs en Sint-lekkernijen.

Mila, onze stagiaire, was de quizmaster. Zij heeft het supergoed gedaan!
In 5 rondes konden er punten worden verdiend. Het was dan ook tot het laatste moment spannend, want met het gevreesde rad kon ineens alles veranderen. Maar er waren ook extra prijsjes te verdienen: speculaas, poffertjes en dropjes. En wat denken jullie? Alle prijsjes zijn eruitgegaan. Superleuk!
Om 16:00 uur speelden we nog een rondje met 6 deelnemers. Beide teams draaiden 100 punten op het rad. Dit veranderde op het allerlaatste moment de eindscore. Zo, wat was het spannend! Wij hebben er enorm van genoten. Iedereen enorm bedankt voor de gezellige middag. En heel veel plezier gewenst met jullie Holland-cadeaupakket.
Reacties van ouders/ deelnemers:
-Dankjewel Monique en Marjon en Mila. Ik vond het heel leuk. Groetjes Robbie.
-Lino vond het erg leuk!! Dankjewel en nog een fijne avond.   🌷
-Daan vond het ook heel leuk , bedankt en nog een fijne avond! πŸ€—πŸ˜ƒ
-Het was heel erg leuk! Jesse heeft genoten. Dankjewel πŸ€—
-Noa heeft ook enorm genoten van de leuke activiteit!! Super bedanktπŸ€—
-Top georganiseerd en een hele leuke middag!

– Het was superleuk! Bedankt namens Jelte.

Β  Β  Β 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.