Verslag Halloweenactiviteit

Zaterdag 31 oktober was het zover, de online Halloween activiteit. Klokslag 12:30 uur kregen onze deelnemers een mailtje. Daarin stonden alle instructies en een kookboekje. Via een app-groep werd er een instructie filmpje gestuurd dat door twee stagiaires was gemaakt. Iedereen ging thuis aan de slag met de ingrediënten uit de goodiebag die afgelopen week was opgehaald.

Via de app-groep deelden we met zijn allen foto’s waardoor we toch een kijkje in ieders keuken kregen. Wat is er hard gewerkt, echt geweldig. Om 16 uur belden twee vrijwilligers alle deelnemers via Skype. We hebben heerlijk gekletst en gesnoept van al het lekkers. Alle deelnemers gaven de activiteit een dikke tien. Daar doen we het voor. Dank jullie wel allemaal. We kunnen terugkijken op een geslaagde middag!
 
Verslagjes deelnemers
Om half 1 kreeg ik de mail met de instructies voor de Halloween hapjes te maken eerst heb ik het filmpje gekeken. Het filmpje was duidelijk en leuk.
Ik ben begonnen met de cakjes.  Ze waren goed gelukt en de andere hapjes zijn ook heel goed gelukt. Precies om 4 uur waren alle hapjes klaar die ik heb gemaakt . Toen begon de high tea .
Iedereen vertelden hoe het is gegaan en of de hapjes goed zijn gelukt. De hapjes waren erg lekker en mooi geworden. Iedereen gaf een 10 voor de activiteit want het was goed gelukt en gezellig en het zag er ook Halloweenachtig uit.
Groetjes van Eva 
Het koken was héél leuk! En lekker natuurlijk! Kunnen we het vaker doen? zou ik héél leuk vinden.
Groetjes Timo
Reacties ouders
Bedankt !!! Merel en Mila super gedaan 👍🏼🕷️🕸️ Lino heeft het erg leuk gevonden .
Heel erg bedankt! Timo en Suze hebben genoten! De activiteit was super goed  georganiseerd 👍👻
Dank je wel voor deze leuke activiteit Anouk vond het super leuk. Ook Merel en Mila bedankt, leuk verzonnen. Dank jullie wel,  Robbie heeft genoten, was super enthousiast toen hij aan de gang was, de beide jonge dames hebben een super video-instructie gemaakt 💯

Merel en Mila, bedankt jullie hebben het heel goed en leuk gedaan !! 👍🏼🎃

Daan heeft het super leuk gevonden en heel lekker 😋👻🎃🕸🕷

Iedereen bedankt. Jelte heeft genoten van deze leuke online activiteit.
Dank je wel voor alles. Het is super leuk gedaan.
Merel en Mila hartstikke leuk en goed gedaan 👏! Duidelijke instructies erg prettig!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.