Verslag Weekchallenge Herfstvakantie

Vijf dagen lang konden er vanuit huis weer allerlei leuke en uitdagende opdrachten worden uitgevoerd met alweer de 4e weekchallenge van de stichting. Vol overgave en met veel enthousiasme is er weer aan deelgenomen. Wij hebben enorm genoten van alle inzendingen. Een mooie diversiteit aan opdrachten. Er is gepuzzeld, er zijn heerlijke lunches verzorgd, er is gebouwd met lego, er zijn herfstwandelingen gemaakt en met allerlei herfstmaterialen mooie kunstwerken gemaakt. Ook zijn er klusjes in huis gedaan waar de papa’s en mama’s heel erg blij van werden en hele lieve briefjes geschreven.

We sloten de week af met het maken van een hindernisbaan. Wat een creativiteit hebben we gezien.De deelnemers hebben hele leuke filmpjes opgestuurd. Kortom een hele mooie week! Alle deelnemers die hebben meegedaan hebben de volle 20 punten gehaald! dat betekent dat al hun inspanningen worden beloond met een presentje van de stichting. Iedereen heel erg bedankt voor jullie deelname. Hopelijk zijn jullie er de volgende keer ook weer bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.