Verslag online Bingo

Om 13:30 uur zaten we klaar om de eerste groep deelnemers via Skype te verwelkomen voor een gezellig middagje Bingo. Wat fijn dat het op deze manier toch mogelijk is activiteiten door te laten gaan. Merel was vanmiddag onze Bingomaster. Alle nummertjes werden duidelijk en rustig voorgelezen. Totdat er gejuich klonk bij een eerste rijtje. Altijd leuk als je dan als eerste een cadeautje mag uitzoeken. Gauw verder… nu voor een volle Bingokaart.

     

Zo, wat zat het allemaal dicht bij elkaar, jullie maakten het wel spannend. Tussendoor even de benen strekken en wat drinken inschenken. Zo konden wij weer verder spelen met het tweede rondje. Nu waren er twee deelnemers die tegelijkertijd een rijtje vol hadden. We speelden net zo lang door totdat iedereen een volle kaart had. Zo kreeg iedereen na de tweede ronde een leuk prijsje.

   

Om 14:45 uur gingen we van start met een tweede groep deelnemers. Een heerlijk relaxed groepje. Allemaal stille genieters. Een van de deelnemers ging er met drie prijsjes vandoor. Het is mijn geluksdag, riep hij volmondig. Heerlijk toch? We waren aan het einde van de middag dan ook door al onze cadeautjes heen.

We hebben er enorm van genoten. dank jullie wel voor de gezellige middag. Graag zien wij jullie weer bij een volgende activiteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.