Verslag Bowling Party

Op vrijdag 25 september namiddag verzamelden we ons bij HUP in Mierlo voor een gezellig potje bowlen. Voor het eerst sinds lange tijd kon er weer een live-activiteit plaatsvinden. Er was veel belangstelling voor deze activiteit, we waren met 18 deelnemers in de leeftijd van 7 t/m 17 jaar. We moesten even wachten tot onze banen vrij waren, maar ondertussen werd er al gezellig gekletst en konden we op ons gemak de bowlingschoenen aantrekken. Er waren vijf nieuwe deelnemers, even spannend misschien maar ze werden meteen in de groep opgenomen.

Om 17 uur konden we van start, iedereen had er zin in. Namen invoeren, bumpers omhoog en rollen maar met die ballen. We hadden 4 banen naast elkaar. Op elke baan waren 4 of 5 deelnemers met elkaar aan het bowlen. Al gauw klonk er gejuich voor de eerste spare en strike. Mooi was het om te zien dat de rekjes door de deelnemers zelf klaar werden gezet voor degene die daar gebruik van wilden maken.

Halverwege werden we getrakteerd op een slush puppy en een schaal nachos. Jammie, die gingen er wel in! Telkens nog even gauw een chipje pakken voordat je weer aan de beurt bent. Het was een vrolijke boel zo samen, echt een party.

Na het bowlen stonden de tafels gedekt en konden we genieten van een bord friet met een snack. Tijdens het eten werd er volop gekletst tussen de deelnemers en enkelen deden samen een spelletje. Na het eten was er nog tijd voor een spelletje (tafel)voetbal of biljart of even chillen met elkaar in de lobby bij HUP. Nog even lekker kletsen op de banken of in de hangstoelen of glijden op die leuke glijbaan, wat werd er veel gelachen. Ook de vijf ‘nieuwelingen’ hebben zich prima vermaakt. We zullen ze vast weer terug zien bij een volgende activiteit. Rond 19:15 uur namen we afscheid van elkaar en ging iedereen weer naar huis. Een van de deelnemers zei na afloop dat het heel fijn was om met elkaar te praten en elkaar weer in het echt te kunnen zien. We plannen gauw weer een nieuwe activiteit. Daar kijken we naar uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.