Verslag Nieuwjaarsbijeenkomst (13+)

Eindelijk was het dan zover: de Nieuwjaarsbijeenkomst van de 13+ groep op vrijdag 24 januari 2020. Eerst moesten de 7 deelnemers samen met de begeleiders alles in gereedheid brengen voor de gourmet. De tafels moesten gedekt worden, gourmetstellen klaargezet, groenten en vlees en vis snijden en natuurlijk mocht de muziek niet ontbreken.Ook een toast op het nieuwe jaar hoorde erbij met een glaasje bubbels, hoewel sommige deelnemers het een beetje vreemd vonden nu nog te toasten op het Nieuwe Jaar. Het werd dus een toast op het Chinese Nieuwjaar en op een heleboel mooie Meedoen-activiteiten!

     

Veel geduld was er daarna niet meer en dus gingen we maar snel starten, want de gourmets waren al warm. Iedereen was erg behulpzaam en vlees en groenten werden doorgegeven als het te ver weg stond.
Heerlijke kip, vis, worstjes, biefstuk (wat eigenlijk varkensfiletlapjes waren) en ook de hamburgers konden natuurlijk niet ontbreken. Pannenkoekjes, eitjes , champignons, paprika, tomaatjes en komkommer werden volop gebakken of rauw gegeten. Alles was even lekker en het is allemaal op gegaan. Kortom: een hele geslaagde avond.
Bedankt iedereen en tot de volgende keer!

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.