Verslag Winterfestijn

Vrijdag 13 december – Rond de klok van 19:00 uur begon het gezellig druk te worden in de centrale hal van de Rietpluim. Tijdens de inloop werden er volop snoepzakjes en diverse kerstknutsels verkocht. Twee enthousiaste deelnemers hebben hard hun best gedaan. Andere deelnemers zaten bij de kassa. Zij verkochten muntjes, waar allerlei lekkers voor gekocht kon worden. De volledige opbrengst komt ten goede van de stichting.


Tegen 19:30 uur begon Jannos van Het Meemaaktheater aan een geweldige voorstelling. Door middel van een heel groot boek werden we meegenomen in allerlei verschillende scenes. Het publiek werd hier steeds actief bij betrokken. Zo kwamen we bij het huis van de tovenaar, de woestijn, en gingen we langs bij kabouter Kinkel. We moesten een hele grote reuze spin verslaan en we hebben samen een geweldige rap gezongen. Wat hebben we gelachen… Iedereen, jong en oud heeft genoten.

  

Na afloop van de voorstelling was er nog een gezellig samenzijn. Ouders zochten elkaar op en onder het genot van een drankje kletsen ze gezellig met elkaar. Ook de deelnemers hebben een hele fijne avond beleefd.
Iedereen heel erg bedankt voor de gezellige avond en mooie opbrengst voor de stichting. Graag wensen wij jullie allemaal hele fijne en gezellige feestdagen toe. Graag verwelkomen wij jullie weer in het nieuwe jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.