Verslag bowlen (13+)

8 november – Wat hebben we weer een gezellig avondje achter de rug. Met 11 fanatieke deelnemers zijn we gaan bowlen bij HUP Active in Mierlo. Wat een geweldige scores zijn er gehaald, zo knap! De spares en strikes vlogen ons om de oren. Onder het genot van een hapje en drankje hebben we 2 uur lang een heerlijk sportief spel gespeeld. Binnen het team heerste er een gezonde en gezellige strijdlust. Wat was het spannend, wie gaat er winnen? Pfff, het ging gelijk op. Yesss het is gelukt met een score boven de honderd punten. Hoe leuk was het om te zien dat ze elkaar allemaal de overwinning gunden, heel sportief. Samen lachen en plezier maken, elkaar aanmoedigen en helpen, heerlijk…

     

     

Nog een halfuurtje chillen in de heerlijke hangstoelen. Biljartles van een van de deelnemers en nog even met zijn allen aan de voetbaltafel. Wat vliegt de tijd. Klokslag 20 uur waren we terug in Nuenen. Dank jullie wel allemaal voor de gezellige avond. Graag tot een volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.