Verslag Zomerafsluiting 2019

Op de prachtige locatie van de Scouting Panta Rhei in Nuenen stond afgelopen zondag 23 juni de zomerafsluiting op het programma. De zon deed goed zijn best, de koude drankjes lieten we ons goed smaken en de sfeer was meteen gemoedelijk en gezellig te noemen. De laatste dingetjes werden in gereedheid gebracht zodat we rond de klok van 14:30 uur helemaal klaar waren om iedereen officieel welkom te heten.

 

Tijdens het welkomstwoordje vanuit het bestuur werden al onze vrijwilligers die het afgelopen seizoen op allerlei manieren hebben geholpen in het zonnetje gezet. De vrijwilligers kregen een tuinprikker overhandigd met daaraan een uitnodiging voor het jaarlijkse vrijwilligersuitje. Dit jaar gaan we met zijn allen naar een Escape Room. Hoe dit afloopt vertellen wij jullie graag later…

   

Daarna hebben we met maar liefst 80 man genoten van een uitgebreide BBQ. Een zestal vaders hebben hierover de zorg gedragen, waardoor iedereen de hele middag volop heeft kunnen genieten van al het lekkers. Verschillende soorten vlees, salades, brood en fruit. Heerlijk!

Verder stond er voor de kinderen een groot springkussen dat officieel geopend werd door een lint door te knippen. En als je dan denkt dat het veel te warm is … Nee hoor, er werd heerlijk op gespeeld en geravot.

Ook kon er gedurende de hele middag in groepen van 10 kinderen/jongeren een lasergamespel worden gespeeld in de bossen. Een deelnemer nam heel mooi de taak op zich om iedere groep het spel uit te leggen en kon precies vertellen hoe de gun werkte. Mooi om te zien dat alle kinderen meegingen in zijn verhaal. Er waren maar liefst 40 kinderen die mee wilden doen met het spel. We hadden groepen gemaakt aan de hand van gekleurde polsbandjes die ze bij binnenkomst hadden ontvangen.

En wilde je even uit de drukte, dan kon er binnen in de blokhut in alle rust worden geknutseld (vooral viezerikken met verf en lijm) en een van de vele gezelschapspelletjes worden gespeeld.

Heerlijk om al dat vermaak onder de kinderen te zien. Ouders genoten ondertussen van een drankje en gingen met elkaar het gesprek aan. Wat een prachtige afsluiting van een heel mooi seizoen,

Dank jullie wel allemaal. Graag wensen wij iedereen een hele fijne zomer toe en tot ziens in het nieuwe seizoen Meedoen.

4 reacties op “Verslag Zomerafsluiting 2019

  1. Wat een geweldige zomerafsluiting met prachtig weer.
    Onze beide kinderen hebben het erg naar hun zin gehad
    Lasergamen springkussen spelletjes BBQ en drinken gezellig met zn alle.
    Bedankt voor de goede zorgen

  2. Ik vond de zomerafsluiting heel leuk en lekker gegeten van de bbq en laser game spel gespeelt in de bossen en lekker op het springkussen gesprongen en het was een super leuke middag en een super gezellige middag met al mijn meedoen vrienden. groetjes sem.

  3. Er stond drinken en nootjes en chips klaar en er stond ook een springkussen klaar en de kinderen konden lasergamen. Er stonden sjoelbakken klaar en je kon schilderen en slijm maken en iedereen was aan het spelen en volwassenen aan het praten. En we hadden gebarbecued met z’n allen, kip worstjes, hamburgers, maiskolfjes, salade, stokbrood, kruidenboter, het eten was super lekker en het was super leuk en gezellig. Het is leuk om kinderen van Meedoen Nuenen te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.