Verslag Filmavond (13+)

zaterdag 13 april 2019 – Vanavond was het de beurt aan de 13+ groep om te gaan genieten van een filmavond. Negen enthousiaste deelnemers kwamen rond de klok van 17:30 uur samen.

Genietend van een worstenbroodje, broodje kaas of broodje knakworst  stelden we ons even aan elkaar voor, vertelden over onze hobby’s en waren we ons bewust van elkaars aanwezigheid. Fijn om de avond zo te kunnen beginnen. Omdat de groep ging splitsen wensten wij elkaar een hele fijne avond toe en zeiden we elkaar gedag. Top!

Vijf deelnemers gingen naar de Pathé in Helmond. De sfeer was meteen ontspannen en gezellig. De 3D-bril werd opgezet, een drankje en wat lekkers en we konden ons opmaken voor een lange zit… Captain Marvel stond op het programma.

De andere vier deelnemers gingen genieten van de film Small Foot in een huiselijke setting. We nestelden ons heerlijk op de bank, een drankje, chips en popcorn. Ook zij waren er helemaal klaar voor. Geweldig hoe sommige deelnemers helemaal opgaan in de film. Iedereen heeft een hele gezellige avond gehad en zijn met een voldaan gevoel en een grote glimlach op hun gezicht naar huis gegaan. Dank jullie wel allemaal.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.