Verslag Bowlen (13+)

29 maart 2019 – Met maar liefst vijftien  13+ deelnemers zijn wij vrijdag 29 maart gaan bowlen bij HUP Sportcentrum in Mierlo. Rond de klok van 16:30 uur vertrokken we met vier auto’s richting Mierlo. We hadden drie  banen gereserveerd, lekkere hapjes en drankjes, wat een gezelligheid… Kletsen , elkaar aanmoedigen en een beetje gezonde strijdlust om de eerste plek. Een strike of spare werd uitbundig gevierd.

Er zijn prachtige scores neergezet. Mooi om te zien dat de interactie tussen de deelnemers in de loop van de avond groeit. Door de grote interesse voor deze avond hadden we het programma een beetje aangepast. Zo was er na afloop nog even tijd om samen te chillen of een potje tafelvoetbal te spelen.

     

Wij kunnen terug kijken op een hele gezellige avond. Hopelijk worden de komende activiteiten net zo druk bezocht. Want dat het gezellig was, dat is een feit. Dank jullie wel allemaal.

  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.