Verslag lasergamen

23 februari 2019 – Aan het begin van de avond betreden 11 enthousiaste deelnemers met hun begeleiders de Lasergame Arena bij Room Experience Geldrop.

Als eerste starten we met een voorstelrondje, omdat er een aantal nieuwe gezichten zijn in de groep. We bespreken de belangrijkste regel uit het omgangsreglement. En dit is dat we elkaar in onze waarde laten en elkaar met respect behandelen.

We worden vriendelijk ontvangen bij Room Experience Geldrop en na een korte uitleg gaan we aan de gang…  spannend! In twee groepen gaan we de strijd aan met onze vrienden van de Meedoen 13 + groep. Het is een spectaculaire schietgame. Let wel, het doel is je tegenstander tijdelijk uit te schakelen en daarmee punten te scoren voor jezelf en je team. De mooie Arena vol rook- en lichteffecten  zorgt voor iedereen voor een adembenemende beleving, en jazeker ook schrikmomentjes en zweetdruppeltjes van enthousiasme.

Er zijn 2 runs van ongeveer 20 minuutjes, met een pauze waarin iedereen even kan uitrusten en genieten van ranja en chips of popcorn. In de pauze en na de 2e run mogen we ook gebruikmaken van de Funny Game Room, waar diverse games gespeeld kunnen worden zoals Airhockey, Sega Racegame en flipperkast. Elke run eindigt met een zichtbare vraag op elk gezicht: Wie heeft er gewonnen? Na wat nakletsen over de eindscore komen we tot de conclusie dat iedereen zijn best heeft gedaan.

En dan… is het ineens tijd om naar huis te gaan. Echt jammer, de tijd is veel te snel gegaan. Wat een heel goed teken is, tot de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.