Verslag Kookworkshop (12+)

Vandaag  brachten we opnieuw een bezoekje aan ‘In Kaatjes Keuken’, deze keer waren onze 12+ deelnemers aan de beurt. De sfeer zat er meteen goed in. We begonnen met een smaaktest om zo onze smaakpapillen op de proef te stellen. Zoet, zuur, bitter en zout kwamen voorbij. Na een glaasje water om onze smaak te neutraliseren konden we een soep uitkiezen: fantasiesoep, courgettesoep met zalm, Chinese tomatensoep of pompoensoep. Dat beloofde  wat…

Eerst werden zorgvuldig alle ingrediënten verzameld, groentes gesneden, en de eerste pannetjes op het vuur gezet. Al snel verspreidden zich allerlei heerlijke geuren door de keuken. Er werd met zoveel overgave aan de soep gewerkt, dat we geen tijd meer hadden voor een tweede gerechtje. Maar dat gaf helemaal niets… Er was genoeg  om te proeven. We schepten elkaar een bordje soep op,  eerst uit het eigen pannetje daarna  probeerde we een ander recept.  We hebben de tijd zo hard nodig gehad, dat we niet meer zijn toegekomen aan de afwas.

Met een paar mooie recepten in de hand en een voldaan gevoel gingen we naar huis. Het was een geweldige middag. Dank je wel Karen den Dekker, we komen graag weer een keertje terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.