Verslag kookworkshop (12-)

Op 19 september ging een klein clubje van vijf deelnemers aan de slag in ‘Kaatjes keuken’ in Geldrop. Nadat de handen waren gewassen, begonnen ze met het maken van een tomatensoep.  Natuurlijk hoorden daar ook gehaktballetjes in,  die de chef-koks in spé zelf moesten draaien.Terwijl de soep stond te pruttelen, werd de kaas geraspt en het bladerdeeg uitgestoken voor de kaassterren.  Uiteindelijk lagen de bakplaten vol met deze bladerdeeghapjes. Vervolgens moest ieder 3 eieren pellen. Eigeel prakken, mayonaise erbij en op smaak brengen met peper, zout en kerriepoeder. En dan vullen maar! Tussen de bedrijven door moest er natuurlijk wel worden afgewassen. Met z’n tweeën is dat best gezellig!

Tegen het eind van de workshop dekten we samen de tafel. Nadat Karin nog een woordje had gesproken, konden we gaan eten. Een ouder mocht mee komen proeven van al dat lekkers. Het was heerlijk! Na afloop mochten de deelnemers de recepten mee naar huis nemen, dus er zal vast nog wel eens een soepje of eitje worden gekookt. Smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.